ODBOJKA - PALLAVOLO

Sežana, 15.12.2015

Navdušujoča predstavitev Zaletovih ženskih ekip

* SLO - V zelo lepih prostorih Bowlinga El Cubano je potekala zares posrečena predstavitev vseh enajstih Zaletovih ekip, od ženske C lige do mladinskih vrst. Zelo uspelega večera, ki ga je kot običajno igrivo in brezhibno vodil Evgen Ban, so se poleg vseh odbojkaric, njihovih trenerjev, predstavnikov društev, ki so vključeni v projekt Zalet (Bor, Breg, Kontovel, Sloga in Sokol), udeležili tudi predsednik ZSŠDI Ivan Peterlin, predsednik deželne odbojkarske zveze Giorgio Tirel, delegat CONI Jure Kufersin, predstavnik tržaškega pokrajinskega odbora FIPAV Roberto Brusadin in za Svet slvoenskih organziacij Ivo Corva.
Po himni "Skupaj zmoremo" je prisotne pozdravil predsednik Peterlin. Nakar so se zvrstile vse ekipe s trenerji, ki jih je Ban intervjujal. Spregovorila sta nato še Kufersin in Tirel, ki sta zaželela vsem ekipam čim uspešnejše prvenstvo. Simpatičen večer so odbojkarice končale s kvizomin. Najprej trenerji in trenerke ter nato tudi vse igralke so sklenile zares simpatično "fešto" s plesom.
Skratka, bilo je zares lepo!

Sponzorji večera: Pizzerija N'Kontovelu, Pizzerija Veto, Evercom, Io&Bio, BioNature, Zanutta, Moda 21, Železnina Terčon, Fondazione,
Clis, Dvigala Barich, Bowling il Cubano Sežana

Pozdravni nagovor predsednika ZSŠDI, Ivana Peterlina

Drage Zaletovke, spoštovani vsi, ki ste danes zbrani v tem lepem prostoru, da s svojo prisotnostjo izrazite odobravanje nad projektom, ki v svojih vrstah zaobjema pet naših društev s približno 150 igralkami.
V prvi vrsti sem dolžan toplo zahvalo podjetju, ki nas danes gosti – El Cubano – podjetju, ki nas je sprejelo z velikim navdušenjem. Tega res ne smemo pozabiti.
Danes so zbrani ob igralkah tudi trenerji, odborniki, pa tudi cela vrsta gostov, ki jih še posebno toplo pozravljam in ... pokrovitelji, tisti, ki resnično omogočajo, da cel pogon projekta Zalet sploh lahko mirno deluje. Prav njim moramo v prvi vrsti izkazati veliko hvaležnost. To pa lahko naredimo samo tako, da resno in zavzeto delamo, da igramo s srcem in da smo vedno in povsod verodostojni. Njihovo naklonjenost si moramo zaslužiti in se zanjo potegovati dan za dnem.
Zato, drage Zaletovke! Mi vsi močno verjamemo v vas, v vaše ambicije in vas zato tudi podpiramo! Od vas pričakujemo predvsem to, da nam nudite lepe odbojkarske predstave, ki morajo biti vedno polne zagrizenosti in lepih potez. Ne pozabite nikoli na geslo, ki samo z dvema besedama pove ogromno: ne pozabite, da samo “Skupaj zmoremo!”
Vsem želim srečen božič in uspešno leto 2016, ki naj vas obdari s srečo, s samimi veselimi trenutki in odmevnimi rezultati.

-> brošura Zalet (pdf)

Foto: 1. del - Lako

2. del ->